tiistai 5. marraskuuta 2013

Menolippu pohjoiseen

11.11.2013 istun junassa kohti pohjoista. Ikkunan ulkopuolella alati karuuntuva maisema, sisäpuolella sydän täynnä rakkautta. Mulla on menolippu Beijingiin. Matkalippu uuteen elämään pohjoisessa. Mä muutan ihan oikeasti Beijingiin.

Mulla ei ole vielä perhettä. Mulla ei ole paikkaa mihin asettua aloilleni. Vain toimiston kanssa allekirjoitettu sopimus ja ääretön usko siihen, että kaikki menee hyvin. Ja se menee. Koska mä uskon siihen.

Beijing oli mun unelma ja nyt siitä unelmasta tulee totta. Koska taistelin. Koska en luovuttanut. Vaikka mulle kerrottiin tuhat kertaa että se on mahdotonta. Joka ilta kirjoitin suihkukaapin vedestä höyrystyneeseen seinämään lauseita. Sinä pystyt. Älä luovuta. Olet tärkeä. Usko. Unelmoi. Tänään kirjoitin vihdoin sanan uskoin.

Viisi päivää Shanghaissa. 123 tuntia ja heitän hyvästit maailman ihanimmalle kaupungille. Vain avatakseni sydämeni seuraavalle.

Tää on mun elämän paras päätös.

7 kommenttia:

 1. Oot rohkea tyttö ja just nuin oisin itekki tehny vastaavassa tilanteessa! Ilo ollu seurata sun reissua ja tuun seuraamaan takuulla sun seikkailujas vastasuudessaki. Hirveästi tsemppiä tuleviin seikkailuihin! Kirjotat upeasti!

  - Toinen maailmanmatkaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sunkin juttuja aina innolla lueskelen vaikken koskaan vaivaudukaan kommentoimaan. Tapoja vois muuttaa. Tsemppiä sinnekin! Kyllä tää joskus ottaa koville mutta on joka sekunnin arvosta :)

   Poista
 2. Oo! Onnittelut. :) Mutta mitä pikkutytölle käy?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...