torstai 19. tammikuuta 2017

Blogitauko ja pieni elämäntilanne päivitysWanderwall on mulle paikka iloisten ajatusten ja onnellisten muistojen jakamiseen ja haluan säilyttää sen sellaisena. Puhun yksityiselämästäni harvakseltaan, mutta koska koen että mulla on jonkinsortin velvollisuus lukijoitani kohtaan ilmoittaa missä mennään, miksi musta ei ole kuulunut mitään viikkoihin ja miksi seuraavat kuukaudet saattavat olla blogin puolella hiljaisia

Olin etukäteen valmistautunut siihen että tästä vuodesta saattaa tulla vaikea, mutta tammikuun alussa koko elämä räjähti käsiin tavalla johon en ollut osannut mitenkään varautua. Espanjanreissu jäi kesken ja palasin kaksi viikkoa sitten maitojunalla takaisin Britteihin. Oon yrittänyt tehdä jotain tolkkua elämääni ja tulevaisuuteen huonolla menestyksellä ja tuntuu siltä että tarvitsen vähän etäisyyttä kaikkeen kunnes saan elämän taas rullaamaan.

Blogi on siis toistaiseksi tauolla. Mulla oli ja on hurja määrä suunitelmai blogin suhteen tälle vuodelle eli toivotaan että saan asiat mahdollisimman nopeasti järjestykseen.

Hyvää alkuvuotta kaverit!

16 kommenttia:

 1. Ikävä kuulla, että sulla on tällä hetkellä vaikeaa. :( Toivottavasti saat suunnitelmat selville ja odottelen taas sinusta kuulemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että kaikki selkenee mahdollisimman pian!

   Poista
 2. Tsemppiä! Toivottavasti alkuvuosi tuo mukanaan sulle myös iloisia yllätyksiä <3

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa raskaalta, mutta kyllä se siitä, ajan kanssa. Voimia! Muista että you have to break an egg to make an omelette.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. When life gives you lemons, make lemonade! Kiitti.

   Poista
 4. Kuulostaapas... ikävältä! Toivottavasti tulet kuitenkin pian takaisin pirteämpänä! :)

  VastaaPoista
 5. Hei ihan hurjasti tsemppiä kaiken kans mitä nyt onkaan meneillään! Kyllä se siitä taas, blogitauko oikeassa kohdassa tekee luultavasti ihan hyvää ja kaikella on tapana järjestyä in the end :)

  VastaaPoista
 6. Hirveesti tsemppiä!! Silloin kun tarvitsee omaa aikaa, sitä kuuluu ottaakin ihan kunnolla. Lepääminen ja pieni pys'htymin on usein se paras lääke epäselvyyteen ja vaikeuteen. Asioilla on tapana järjestyä ja elämä on aika vuoristorataa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellisessa vuoristradassa tässä on vikat vuodet elettykin. Kiitos :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...