torstai 27. kesäkuuta 2013

Lähtöpäivä ja paniikkilista

Viisumikutsu tuli tänään. Alustava lähtöpäivä on 1.8. Se on kaksi viikkoa aikaisemmin kuin olin suunnitellut. Tuntuu siltä että aika loppuu kesken. En tiedä miten ehdin selvitä edes kaikesta pakollisesta, saati sitten vapaaehtoisesta. Viisi viikkoa kuulostaa pitkältä ajalta, 34 päivää käsittämättömän lyhyeltä. Miten mä ehdin tehdä kaiken pakollisen? Entä vapaaehtoisen?

Mun stressinsietokykyä testataan ihan urakalla ja myönnettävä on ettei se sieltä parhaasta päästä ole. Vähän helpotusta tuli viisumin osalta, mun ei tarvitse tähän hätään (ilmeisesti) hamstrata lääkäritodistuksia, keuhkokuvia,sydänkäyriä ja muita ihmetyksiä. Hyvä niin, koska hypin seinillä jo valmiiksi.

Huomenna käyn ottamassa valokuvat viisumia varten, tiistaina käyn viemässä hakemuksen suurlähetystöön. Haen sen seuraavana maanantaina ennen hammaslääkäriä. Sen jälkeen on kolme viikkoa ja kolme päivää aikaa ennenkuin istun lentokoneessa. Jos aion odottaa siihen asti en ehdi saamaan rokotuksia. Mutta en halua maksaa satoja euroja rokotuksista jos mun viisumia ei hyväksytä. Miten tää meni näin tiukille?


Tekemistä seuraavalle kuukaudelle:

☐ "Passikuva"
☐ Viisumihakemus 
☐ Lentoliput

☐ Hammaslääkäri (varattu)
☐ Japanin aivokuume -rokotus
☐ Muuttoilmoitus Kelaan
☐ Vakuutukset
☐ Puhelinliittymän sulkeminen

☐ Hyppää laskuvarjohyppy
☐ Tilaa kunnon objektiivi
☐ Osta älypuhelin 
☐ Visiteeraa Hämeenlinnassa Niinaa katsomassa
☐ Palauta kavereiden tavarat oikeille omistajilleen

☐ Tutustu Shanghaihiin ja sen lähiaulueisiin 
☐ OPISKELE SITÄ PERKELEEN KIINAA
☐ Asenna koneeseen ohjelma joka mahdollistaa sosiaalisen median käytön Kiinassa

☐ Järjestä jonkin sortin läksiäiset 
☐ Raivaa huone tyhjäksi seuraavan asukkaan tieltä
☐ Hanki tuliaiset
☐ Mahduta elämä matkalaukkuun
☐ Hanki kyyti lentokentälle

☑ Panikoi

2 kommenttia:

 1. Hui ja minä kun ajattelin, että mulla on paljon tekemistä ennen reissua, eihän mulla oo ku pari hassua ostosta. Samoja ku sulla on huoneen siivous, tuliaiset ja elämän mahduttaminen laukkuun, kun hammaslääkärinkin hoidin tän viikon alussa :D

  Mullakin oli muuten puhelimen hankinta, kun vanha alko reistaan ja rähjääntyyn. Ihan älypuhelinta en vielä ostanu, se on sitten ens vuoden investointi, mutta nyt olen päässyt jo peräti opettelemaan kosketusnäytön käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan kateus! Siis ihan oikeasti, sitten kun mulla on vaan ostokset jäljellä niin itken kyllä onnesta :D Tuntuu nimittäin oikeasti siltä etten millään ehdi. Tai no, kyllähän mänyt viisumin ja lentoliput saan taiottua mutta voi olla että rokotus jää kiinan päähän.

   Mullanyt ei varsinaisesti reistaile puhelin, mutta se on vuosimallia 2009(?) ja olis tulevaa vuotta ajatellen kiva jos luurista löytyis jotain sosiaalista kanssakäymistä mahdollistavia sovelluksia :D En sitten tiedä kuinka älykäs sen tarvii olla mutta... Vois kyllä pikkuhiljaa tuon puhelimen ja kameran putken taikoa. Ne kun ei vaadi kun sen pari klikkausta ja lista näyttäis heti huomattavasti tyhjemmältä!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...