maanantai 24. kesäkuuta 2013

Se kuuluisa juhannusPerjantaina söin, juorusin ja pulahdin uima-altaaseen mitä loistavimmassa seurassa.

Lauantaina pyöräilin kuolemankielissä kaupunkiin, veneilin ja hypin pitkin metsiä. Meloin pari kilometriä kaatosateessa, pitkästyin ja söin. Ja söin taas.

Sunnuntaina tein laittoman monet makkaraperunat.


Auppari-rintamalta ei mitään uutta. Tai no, lähtöpäivästä on ollut vähän puhetta ja visa invitation letteriä lupailtiin mahdollisimman pian lähetellä mutta eipä ole näkynyt. Ei mitään kiirettä. Mulla on hurjasti aikaa. Ja varaa odottaa lentolippujen ostoa tottakai.

Loppukevennys. Into the wild!

 photo output_H90u4U.gif

7 kommenttia:

 1. Mä jään kyllä seurailemaan tätä blogia! Itsekin aion lähteä aupairiksi valmistuttuani (valmistun vuotta myöhemmin kun sä), mutta mielelläni etsin ja luen näitä auppari blogeja ja odotan innolla että itse voin alkaa pistää pyöriä pyörimään! Sun kirjotustyyli on ihan paras ja Kiina! Kui jännää :D ite kyllä aattelin 5 kk Uusi-Seelanti ja 5 kk Australia jos vain mahdollista, mutta mieli voi vielä muuttua :) se on tiedossa kyllä että lähetään ja kauas lähetäänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wuhuu tervetuloa vaan :D Mäkin lueskelin vuosikausia kaikenmaailman vaihtari- ja ulkomaalailu blogeja ja kasvatin omaa lähtönälkääni. Ja nyt sitä sitten mennään! Toivottavasti säkin pääset sitten vuoden päästä liitämään kauas :) Ja molempiin maihin tietty!

   Jos totta puhutaan niin mäkin mietin tuota vuoden jakamista kahteen maahan. Olis ollu siistiä vetää joku Kiina-Eteläafrikka tmv mutta käytännön ongelmat tuli eteen. Tai oikeastaan raha. Kaikki rokotus- ja viisumihärdellit maksaa niin pirusti, lennoista puhumattakaan! Toisaalta olisinhan mä voinut jonnekin Aasia-akselille jäädä siksi toiseksi puolikkaaki mutta joo... Hahhah ei pitäisi alkaa spekuloimaan etten lähde puuhaamaan jotain radikaalia taas kohta :D

   Poista
  2. Joo voihan olla että itsekin päädyn vaan yhteen maahan juurikin rahan ja käytännön vuoksi, mutta sen näkee sitten :) on tässä vielä aikaa miettiä

   Poista
 2. ihana toi lopun metsäriehuminen :DDDdd oikein nätti olet!

  http://annasophiadiy.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. MÄ EN KESTÄ MUL ON IKÄVÄ SUN TANSSEJA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah. Oot ainoa jolla on ikävä mun hyperaktiivista olotilaa :D Joskin tunnustan silti tanssaavani varsin mallikkaasti.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...