maanantai 1. heinäkuuta 2013

Ai mikset siä oo nukkumassa?

Oon harrastanut öisiä naku-uinteja, kieriskellyt aamukasteen värittämissä apilamättäissä ja viipottanut pitkin Kotkan katuja kun kaikki muut on olleet nukkumassa. Toissa yönä pelastin keskelle autotietä unohdetut silmälasit. Siellä ne bussipysäkillä odottaa nyt omistajaansa, toivottavasti löytyy.

Öisin on enemmän hauskaa, päivällä vähemmän. Levoton. Se olisi paras sana kuvaamaan mun olotilaa. On pakko olla koko ajan liikkeessä, muuten ajatus lähtee kiitolaukkaa karkuun. On vaikea opiskella kun ei voi pysähtyä. Vaikea tehdä oikeastaan mitä vaan. Tämä kaikki koska viisumi. Se maaginen pieni sivu mikä mahdollistaa mun vuoden Kiinassa. En keksi mitään pätevää syytä miksen viisumia saisi, mutta mielessä pyörii tauotta se sama kysymys. Mitä jos mulle ei myönnetä sitä?

Huomenna matka käy suurlähetystön (jaiks!) kautta Hämeenlinnaan. Täältä miä tuun Niina!


Kuvat on ylivalottuneita ja kaikinpuolin vähän niin ja näin, mutta miä tykkään niiden kämäsyydestä.
Kämäsyys on kivaa.

PS. KUUKAUSI NI MIÄ OON LENTOKONEESSA HURJAA.

7 kommenttia:

 1. Minullakin vähän rauhaton olo, vaikkei mun tarvi mitään viisumeita tai semmosia stressata, mutta totuus on että lähtöön on 25. päivää ja muutamian hölmöjä tunteja niin ei sitä enää meinaa pysyä nahoissaan. Harmi vaan, että täälläpäin ei voi näinä päivinä harrastaa mitään tuollaisia irrotteluja saati naku-uintia tai edes uintia vaatteet päällä varsinkaan yöllä, kun on niin sateista ja viileää. Ainakaan meikäläinen ei harrastele, etten vain tule kipeäksi :D

  Minusta nuo on tosi hyviä ja sieviä kuvia tulee just mieleen semmonen yöllinen luonto, kun on semmosta kalpean valosaa. Oispa meilläki, mutta ei meillä on vaan pilviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, siähän lähetkin sitten jo melkeen viikko ennen mua :D Hahhah. En tiedä voiko niitä täälläkään varsinaisesti harrastaa, ihan julkisella rannalla kävin nimittäin pulikoimassa! Joskin kellonaika antoi aika paljon anteeksi. Mutta pakko myöntää että nyt on ollut niin kylmää että jos joku sanoisi että nyt lähdetään uimaan niin saletisti en menisi :D

   Hehee jes! Mission impossible suoritettu. Kyllä tollasia pusikoita jokaisesta kaupungista löytyy kun vaan jaksaa etsiä :)

   Poista
 2. Moikka! Löysin juuri blogisi ja olen niin iloinen siitä! Olen itsekin ollut aina todella kiinnostunut Kiinasta ja opiskellut kieltäkin, nyt syksyllä olen lähdössä sitten kuukaudeksi Pekingiin työharjoitteluun. Todella mielenkiintoista kuulla sinun kokemuksiasi Kiinasta ja elämästä sellä, toivottavasti päivittelet usein! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, vähänkö mahtavaa! Miä olisin lähtenyt Pekingiin jos olisin itse saanut päättää, mutta nyt joudun näköjään uhraamaan lomiani siellä käymiseen. En tosin valita :D Paitsi siitä että sullakin on ollut mahdollisuus opiskella kiinaa! Miksei minulla???

   Mahdollisimman usein yritän päivitellä! Minä nimittäin keksin juttua rehellisesti sanottuna kaikesta :)

   Poista
 3. Mä tavallaan pelästyin kun huomasin mun blogin tuolla vasemmassa palkissa! :-D

  Mäkin olin vielä kuukausi sitten sellanen yökukkuja, kun ei ollut töitä eikä huolenhäivää mistään. Nyt on joutunut opetteleen muka tavalliseen unirytmiin just töiden takia, mikä harmittaa mua hirveesti siitäkin huolimatta että öisin on pimeetä ja mä pelkään pimeetä - kesäyöt on kuitenkin ihania tollaseen random tallusteluun.

  Tsemppiä sen viisumin kanssa, kyllä se sulle sieltä ongelmitta pamahtaa käteen! Nyt vaan nautit vikoista hetkistä Suomessa ja annat stressin mennä ohi ja ali ja ympäri. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, siis tuolla oikeassa palkissa meinasin. Onneks voin pistää sukupuoleni piikkiin sen etten tiedä kumpi on vasen ja kumpi oikea............

   Poista
  2. Hahhah, ajattelin että olis kiva listata kaikki aupparit, vaihtarit ja muutama muu maailmalla oleskeleva ihminen saman otsikon alle :D Mutta se on pelottavaa, myönnän! Ja tunnustan myös sen, etten itsekään erota oikeaa ja vasenta (pitää aina miettiä kummalla kädellä kirjoitan krhm).

   Juu, eiköhän tää viisumihomma ole aika purkissa. Tai ainakaan mitään ongelmia ei ilmennyt kun hakemuksen kävin viemässä :D Ehkä se stressi nyt tämän myötä kaikkoaa ja pääsen tosiaan fiilistelemään mun elämää Suomessa. Tai ainakin snägärillä, siellä kun tulen suhteellisen tiiviisti aikaani viettämään :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...