MINÄJasmin | 22 | Aberdeen, Scotland | MA Anthropology

Haaveilin vuosikymmenen verran ulkomaille muutosta kunnes kesällä 2013 hyppäsin Kiinan lentokoneeseen. Beijingissä vietetyn vuoden jälkeen löysin itseni kiertämästä Kiinaa, kaakkois-Aasiaa, Eurooppaa ja väli-Amerikkaa. Maailma vei mukanaan ja näkemisen ja kokemisen halu on pohjaton. Muutin syksyllä 2015 Skotlantiin opiskelemaan antropologiaa ja keväällä 2017 on edessä muutto New Mexicoon, Yhdysvaltoihin.

Tykkään uida vesiputouksissa, katsella tähtiä kaukana kaupungeista, kiivetä tulivuorille, surffata auringonlaskun aikaan ja istua moottoripyörän kyydissä Aasian maaseudulla. Tykkään itäeurooppalaisesta kasvisruoasta, kiinalaisista yöjunista ja siitä tunteesta kun viikonpäivät menettävät merkityksensä. Reissuissa parasta on loikoilla riippumatossa öisten vesistöjen varrella, juosta paljain jaloin valkoisilla rannoilla, vilkuttaa bussin ikkunasta vastaantulijoille ja huutaa vuorten huipuilla.

Rakastan matkustamisen tuomaa vapautta, omien rajojen ylittämistä ja sitä tunnetta kun tuntee oikeasti olevansa elossa. Matkat maailmalle ei ole mulle koskaan lomia vaan hyppy toiseen todellisuuteen, siihen jossa tunnen olevani aidompi, todellisempi, onnellisempi ja enemmän minä kuin missään muualla.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...