tiistai 30. kesäkuuta 2015

Teleidoscope goes Wanderwall - Muutoksia

Oasis lauloi Wonderwallista, ihmeiden seinästä. Mun suussa se ne sanat taipui eräänä yönä Slovakiassa wanderwalliksi. Vaellusseinäksi. Ihmeiden vaellusseinäksi. Se oli siinä.

Mä oon viimeiset pari päivää työskennelyt enemmän ja vähemmän ahkerasti niin blogin sisällön kun ulkoasunkin kanssa ja nyt aletaan olla loppusuoralla. Kun mä perustin Teleidoscopen reilut kaksi vuotta sitten ei tullut pieneen mieleenkään, että blogi olisi pystyssä vielä tänä päivänä ja mä raapustelisin yhä kaikista ihmetyksistä mitä mun elämässä tapahtuu. Mutta täällä sitä vaan ollaan! Paljon on kuitenkin muuttunut niistä päivistä kun mä valmistauduin Kiinaan lähtöön ja musta tuntui että ajankohta oli sopiva päivittää blogia hiukkasen.

Nythän on tosiaan sellainen tilanne että mun matkustelut on aika pitkälti tauolla ensi kesään saakka! Briteissä tulee pyörittyä muutama viikko loppukesästä ja Skotlanti nyt on sitten ihan oma juttunsa, mutta mun pitkän kaavan reissaamiset jää nyt valitettavalle tauolle joten blogin suunta muuttuu pakostikin hiukan. Ei niin että tällä olisi mitään suuntaa koskaan juuri ollut, mutta oon aika pakotettu lopettamaan reaaliaikaisen reissussa kirjoittelun ja siirtymään viimeisen kahde vuoden seikkailujen läpi käymiseen!

Luvassa on siis a) niin paljon kuvia kuin photoshopilla kestän muokata b) ihan oikeita aikaan ja paikkaan sidottuja matkustusjuttuja mun yleisten haahuilutekstien sijaan ja c) tajuton määrä Kiinaa, kaakkois-Aasiaa ja itä-Eurooppaa. Eli sellaisia juttuja, joista olisin mieluusti kirjoittanut jo viime vuosien kuluessa, mutta jotka eivät tekniikan puolesta olleet mahdollisia. Toki mukaan mahtuu myös sitä tavallista maailman ja elämän rakastamista ja muuta pohdintaa mihin mun blogissa on totuttu ja josta en luovu mistään hinnasta, mutta myös paljon muuta. Mun tekee mieli kirjoittaa matkustemisesta ihan yleensä, kertoa vähän miksi mä reissaan, miten mä reissaan ja miten mä ylipäätään mahdollistan mun matkustamisen. Kuluneiden vuosien elämäntapamuutokset on myös pyörineet mun mielessä ja juttua tulee varmaan niin kasvissyönnistä kuin materialismista. Eli siis ihan kaikesta!

Nyt mä kuulisin mieluusti mielipiteitä ihan kaikesta blogin nimestä ja ulkoasusta sisällönmuutoksiin liittyen, koska juttuhan on niin että tästä tulee vähän tylsänpuoleista jos ketään ei mun kirjoittelut pian enää kiinnosta. Eli kertokaa! Joo vai ei vai jotain siltä väliltä?

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä! Minua ainakin kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 2. Täällä myös yksi joka tykkäilee suunnitelmistasi! Ihan jokainen juttu mitä mainitsit kiinnostaisi, eli antaa tulla vaan :'-D Huippublogi sinulla, inspiroituneena aina näitä juttujasi luen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni eli ihan metsään ei mennä! :D Kiitos paljon!

   Poista
 3. tykkään! Ite asun täällä Korean niemimaalla vakituisesti niin varsinkin noi sun aasiatarinat ja turinat kiinnostaa ja kovin :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aasia tarinoitahan muuten riittää! Korea on vielä jäänyt välistä mut jos tässä jossain vaiheessa elämää rikastuis sen verran että siellä pääsis käymään ni kiva ois :)

   Poista
 4. Kuulostaa ehdottoman hyvältä, todellakin kiinnostaa jatkossakin!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa hyvältä! Mä oon lukenut sun blogiasi aupair-ajoilta lähtien, ja blogisi on ollut yksi lemppareistani jo pitkään..! Kirjoitat kauniisti, ja vaikka tykkään katsella ihania kuvia, sun tekstisi eivät ole niitä aina edes kaivanneet ollakseen kiinnostavia.
  Mutta kuviakin siis odotan innolla, matkakertomuksia, arkisia juttuja ja kouluelämää Skotlannissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ihanaa että joku on jaksanu kuunnella mun hölpötyksiä näin pitkään! Kuvista on tosiaan ollu aika paljon puutetta mut eiköhän homma korjaannu nyt täs lähiaikoina. Ja juttua Skotlannista tulee toki kun sinne asti päästään :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...