tiistai 7. lokakuuta 2014

Lentoliput takaisin kotiin


Mä en tiedä mistä sä unelmoit, mutta mä unelmoin lentolipuista takaisin kotiin. Elämä ei mene aina ihan putkeen - tällä hetkellä putkea ei ole edes näköpiirissä - mutta mä teen ihan törkeästi töitä sen eteen, että mä mahdollisimman pian saisin elämänmenosta taas kiinni. Eli pääsisin takaisin Kiinaan. Samaisesta syystä mä klikkailin itseni mukaan Sonera X:n kampanjaan, jota mainostan tässä nyt samantien sekä sen mahtavuuden, että omien täysin itsekkäiden syideni takia!

Sonera X:llä on nimittäin meneillään hienoin kampanja ikinä (mistä olet todennäköisesti perillä jos telkkaria koskaan tuijotat). Ole suomalainen nuori, omista unelma ja pyydä sille tukea. Ihmiset klikkailee sun unelmille mielikuvitusrahaa, ja kun sitä on koossa tavoitesumman verran sä oot mukana arvonnassa, jossa näitä unelmia arvotaan! Sonera heittää 10 000 euroa nuorten unelmille siis vähänkö mah-ta-vaa.

Ja sitten minuun, koska mulla on luonnollisesti näppini pelissä tässä! Nyt sulla on mahdollisuus olla maailman paras tyyppi mun silmissä eli klikata tosta linkistä ja sen jälkeen lukaista mun tarina Soneran sivuilta ja klikata tue hakemusta painiketta! Sulle tää ei maksa mitään etkä ole velvotettu yhtään mihinkään, mutta jos mulla tulee tavoitesumma mielikuvitusrahaa täyteen mun unelmat saattaa oikeasti käydä toteen!

Nyt lupaillaan sitte kuut taivaalta kuten mulla on tapana. Käy klikkaamassa tota nappulaa ja kommentoi sen jälkeen mulle tänne joku lause minkä haluaisit kiinaksi kuulla! Anonyymisti tai anonyymittömästi, ihan mitenpäin vaan. Meiksi lupaa ja vannoo vääntävänsä kiinankielisen videon kun tää kamppanja päätyy, tuli tavoite täyteen tai ei! Oman kielitaitoni rajoissa ja hirveällä aksentilla tietty, mutta pitäähän sitä joskus repästä.

Tulipa pitkästä aikaa positiivista settiä. Miä lähen nyt nukkumaan, mutta olkaa te kivoja ja kommentoikaa ja klikkailkaa! Niin ja jos teillä on oma lehmä ojassa niin heittäkää toki omat unelmanne tonne kommenttiboksiin! :)

13 kommenttia:

 1. Sinulla on vadelmahilloa paidallasi. SIINÄ!

  VastaaPoista
 2. Minulle ihan uusi kamppis, mutta sinua tuin tietty! Luulenpa ymmärtäväni hyvin kaipuutasi ja toivon, että onni suosii sinua ja pääset takaisin Kiinaan. Kiinaksi haluaisin sinun lukevan jonkin (kiinalaisen) runon. Saat sen itse valita!

  VastaaPoista
 3. Kiinaksi: "Doubt kills more dreams than failure ever will" :D (suomeks ei väänny niin, että kuulostais hyvältä) Ite muuten lähen mahollisesti Au Pairiks Kiinaan ens kesänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaaa nyt joutuu mun kielitaito koetukselle :D Kiitos kuitenkin sulle ja samoin Elegialle ja toiselle anolle tossa yllä!

   Cool! Minne päin oot menossa ja mitä kautta?

   Poista
  2. Vasta helmikuussa pistän prosessin käyntiin niin en tiiä vielä mitään. Allianssin nuorisovaihto au pair -juttu mikä ikinä sen nimi onkaan :D

   Poista
  3. Aaa okei miä oon kuulluki tosta jotain :D ei sitä kyllä sillon ollu olemassa kun mä lähdin mutta tsemppiä hei!

   Poista
  4. Ja piti sanoo et mieluummin laittaa prosessin liian aikaseen kun liian myöhään käyntiin! Jos (Kiinan tapauksessa kun) tulee mutkia matkaan ennen lähtöä ni on parempi olla liikaa kun liian vähä aikaa :)

   Poista
  5. Joo ja en malta jo odottaa päästä lähemmäs ja lähemmäs lähtöö kaikilla mahollisilla tavoilla 8) Piti muuten kysyy, että puhutaaks just Shanghai-Peking -alueilla mandariinikiinaa yleisesti (sitä just haluisin oppii) ku luin ainakin wikipediasta, että Shanghaissa puhuttais jotain wu-kiinan murretta, joka ei oo yhtään samanlainen mandariinin kanssa :D

   Poista
  6. Pekingissä puhutaan mandariinia, Shanghaissa paikalliset puhuu omaa murettaa mut ymmärtää ja puhuu toki mandariinia + siellä on tajuttomasti ulko-shangahailaisia jotka sit puhuu tietty mandariinia :) mandariinia tuut opiskelemaan joka tapauksessa jollet kantonin alueelle lähde!

   Poista
 4. Klikkailtu on, toivotaan että onni suosii sua! Mun blogissa ois pieni haaste sulle. :-)

  VastaaPoista
 5. Tuettu! Ja kiinaksi "Where your treasure is, there your heart will be also." (:

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...