tiistai 1. huhtikuuta 2014

Melkein kesä

 photo 2014-03-18054901.jpg

Täällä on melkein kesä ja mä olen ihan rakastunut siihen. On maailman mahtavinta herätä aamuisin sinisen taivaan alle, pistää shortsit jalkaan ja heittää aamukävely ilman kenkiä. Aukinaiset bussin ikkunat ja niistä sormien ulos heiluttelu on parhautta. Puhumattakaan skootteriajeluista ympäri kaupunkia. Tunnen päässeni käsiksi taas aivan uudenlaiseen kiinalaisuuteen kun puikkelehditaan pitkin katuja satojen erilaisten menopelien välissä. On vapautta antaa tuulen tuivertaa tukkaa. Ajaa pitkin joen pengertä kirskikankukkien alla. Nostaa katse taivaalle ja tietää että mikään ei ole mahtavampaa kuin mun elämä nyt ja tässä.

Mun tekisi kovasti mieli ostaa oma skootteri. En mä varmaan mitään muuta enää tekisikään kuin vaan päivät pitkät ajelisin. Eikä kai tarvitsisikaan.

 photo 2014-03-30095750.jpg
 photo 2014-03-18054707.jpg

Olisipa teilläkin kesä. Voisittepa tekin viettää sunnuntainne takapihalla auringonpaisteessa loikoillen. Kastaa varpaanne altaaseen ja heitellä vesi-ilmapalloja. Syödä kassin pohjalle sulaneita suklaapatukoita ja katsella koirien perässä juoksevia pikkulapsia.

Musta on ihan uskomatonta miten paljon jokainen päivä voi antaa. Ja vielä uskomattomampaa että multa kesti kahdeksantoista vuotta oppia näkemään se. Enää mä en aio ummistaa silmiäni. Maailma on kaunis.

7 kommenttia:

 1. Niin se onkin!!! Ihana ja kaunis ja ystävällinen ja jännitävä ja hauska ja siinä eläminen on ihan maailman parasta, mä haluaisin vielä kiittää sua sillä sun ansiostasi löysin ensimmäiset ystäväni ja kun kohta vietän läksiäisiä tulee siellä olemaan ihmisiä joista aidosti välitän ja jotka tulee pysymään mun ystävinä ja siksikin maailma on kaunis! Kiiiiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa kaivoit esille just ne kaikkein parhaimmat sanat millä mä maailmaa tällä hetkellä kuvailisin! Äläkä turhaan mua kiittele. Ystävät kuuluu kaikille ja ihan mahtia jos sä onnistuit niitä löytämään :) Pidä hauskaa loppuaika!

   Poista
 2. Kesä on ihana! Tajusin tänään että kesä on tosiaan tullut kun mentiin extempore-piknikille Lontoossa :D Oli vaan niin kiva istua paljain jaloin nurmikolla ja syödä jätskiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Mäkään en edes tajunnut että kesä on täällä ennenkuin mentiin viikonloppuna ulos heittelemään vesi-ilmapalloja. Oli ihan mahtavaa!

   Poista
 3. Suomessa talvi ei vaan osaa luovuttaa. Toissa-aamuna oli valkonen maa. Luojan kiitos se suli iltaan mennessä.. Kyl myöki ehkä kohta se kesä saadaan ihan oikeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih :( Sietäis kyl tulla kohta. Kiva huhtikuussa viel siellä kylmyyden keskellä kärvistellä. Ehkä tulee sit lämmin kesä!

   Poista
  2. Jepjep. Ja siis kyl tääl sinänsä on suht lämmin jo, reippaast ollaan plussan puolella, mut sit välillä tulee näitä yllätys-taktalvi-aamuja. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...